
Crock-Pot® 5,7 l Sauté Timer Rostfri
Välj Sauté när du vill bryna ditt kött först. För 5-7 pers.
Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment
Crock-Pot® 5,7 l Sauté Timer Rostfri
Crock-Pot® 5,7 liter Saute Timer Rostfri väljer du när du vill bryna ditt kött först. Programerbar med keramikgryta av högsta kvalitet, rostfri design.
Välj en Crock-Pot Sauté om du vill kunna bryna ditt kött innan du tillagar den i din Crock-Pot. Då tar du enkelt loss stengodsgrytan, bryner köttet på spisen, för att sedan sätta tillbaka stengodgrytan och tillsätta övriga livsmedel och sätta igång timern.
Crock-Pot är originalet när det gäller elektriska långkokare och lanserades i USA redan på 1970-talet. Ger mycket näringsrik mat - lagad medan du gör något annat eller rent av är på jobbet! Smaken hinner blomma ut ordentligt under lång tillagningstid - du kommer att känna skillnaden!
Specifikationer:
5,7 liters kapacitet - för 5-7 personer
2 värmeinställningar och varmhållningsfunktion
20 timmars nedräkningstimer: Crock-Pot övergår automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnådd.
Den löstagbara grytan kan användas på spishällen, i ugnen, i mikron, i kylen eller i frysen.
Nonstick-beläggning
Löstagbar sladd
Grytan kan diskas i maskin
Recept medföljer
2 års garanti
Varför ska jag ha en Crock-Pot?
Vill du ha som egen kock som tillagar maten medan du är på jobbet? Då är en Crock-Pot med timer något för dig! Du möts av en väldoftande gryta så fort du stiger in genom dörren och allt du behöver är att duka och slå dig ner.
Crock-Pot kallas ibland också för "slökocken" för att det är ett sånt lättjefullt sätt att laga mat på. Du lägger ned råvarorna, sätter på timern och den slår av sig själv eller om du vill, programmerar du den på varmhållning, så är hela matlagningen gjord tills du kommer hem från jobbet.
Kanske det allra finaste med en Crock-Pot är att du får väldigt fin, smakrik mat med det här långsamma, skonsamma tillagningssättet. Med låga temperaturer under lång tid kokas inte näringsämnen bort, vitaminer och mineraler bibehålls. Köttet krymper inte alls, eller mycket lite och blir mycket mört. Det gör att även sämre bitar som många annars väljer bort, såsom bog, högrev, fransyska och fläskstek går att använda, istället för att lägga pengar på dyrare delar som filé, rostbiff och ryggbiff.
Att använda Crock-Pot stämmer överens med tanken bakom Slow Food-rörelsen. Det ska vara nyttig mat lagad med omtanke och det tillåts ta lång tid. Helt enkelt en motreaktion på färdigmat med tillsatser uppvärmd i mikron.
Vill du äta god mat med mycket smak, satsa på din hälsa, och göra det enkelt - så är Crock-Pot något för dig!